Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Olivo Organic Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Unt de shea nerafinat pur 100%
55 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Untul de shea pur 100% se poate folosi pentru faţă şi corp, fiind recomandat pentru piele uscată, dermatite, psoriazis, eczeme, arsuri, peeling, iritatii, pete roşii pe faţă şi corp, arsuri provocate de soare, riduri fine, înţepături de insecte, buze crăpate. Potrivit şi pentru îngrijirea pielii la gravide şi după naştere.

Untul de shea Naturafrica este obţinut din seminţele de shea recoltate în Africa de Vest şi presate prin metode tradiţionale. Nu conţine nici un alt adaos, este 100% natural.

Are un conţinut ridicat de vitamina A şi E, ceea ce îi conferă o eficienţă ridicată în regenerarea celulelor şi efecte anti-îmbătrânire. Este unul din cele mai cunoscute şi eficiente produse de hidratare a pielii. Efectele sale se observă după numai câteva zile de întrebuinţare, dând pielii un aspect mai moale şi mai tânăr.

Untul de shea pur 100% are mirosul fructului de shea, asemănător cu cel de nuci. Dacă doriţi un produs parfumat puteţi selecta din gama produselor cu uleiuri naturale (lavandă, santal, cocos, portocală, ylang ylang, geranium).
Din Gura in Gura